AniCura Dyreklinikk Bygdøy tilbyr Hjemmebesøk

I flere situasjoner kan det føles tryggere og mer behagelig for både eier og dyr at undersøkelse og behandling utføres i vante omgivelser. Noen dyr er spesielt stresset i klinikksituasjon, og et hjemmebesøk vil gjøre opplevelsen bedre både for kjæledyr og eier. Det kan også være snakk om et eldre eller sykt dyr som skal sovne inn for siste gang.

AniCura Dyreklinikk Bygdøy tilbyr som en del av sin service hjemmebesøk i Oslo-området. Prisen vil variere med hvor langt fra klinikken du bor og når på døgnet du ønsker besøk. Grunnprisen er 531,- for nærområdet, 749,- for indre Oslo og 1075,- for Stor-Oslo. Dette dekker utkjøring, konsultasjon og eventuell behandling kommer i tillegg.

Hjemmeavliving
Mange ønsker å få veterinæren hjem til seg når kjæledyrets siste reise står for tur. Alle kan være samlet og dyret føler mindre stress. Veterinæren kommer hjem til deg når det passer for deg og din familie. Du bestemmer selv hvor det skal skje, i hagen, godstolen eller på ditt eget fang, og du får den tiden du trenger til å ta farvel med ditt kjæledyr. Veterinæren vil gi dyret to sprøyter, den første er en dose med sovemedisin. Etter at dyret sover er det fullt smertestilt, og merker ikke mer. Det hele er overstått på få minutter, og er helt smertefritt. Veterinæren tar dyret med seg og leverer det videre til krematoriet. Om ønskelig kan man separatkremere og få asken tilbake i
en urne. Det finnes flere urner å velge mellom, fra nedbrytbare varianter til prydurne fra urnekatalogen vi har med. Vi ønsker å gjøre denne denne opplevelsen fin og skånsom som mulig for både dyr og eier.

Ring oss på 815 70 005 for mer informasjon eller avtale om hjemmebesøk.

Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er en vaktordning, for akutte tilfeller utenom åpningstiden henvises til vakthavende veterinærer.