PETVETT BERGENPetVett Bergen er den lokale dyreklinikken på Eidsvåg som på få år har vokst fra en liten klinikk til å bli en sterk lokal aktør. Her finner du en av landets dyktigste veterinære kirurger, samt veterinær med spesiell interesse for fugl, kanin og gnager.


Klinikken
PetVett Bergen har vært et kjært medlem i PetVett-kjeden siden 2005. Klinikken mottar en rekke henvisninger innen kirurgi, fuglemedisin og indremedisin fra andre klinikker i området. Fra vår butikkavdeling selges mye ulikt utstyr til hold av hund og du vil kunne finne det fôr som er best egnet til akkurat ditt dyr. Klinikken er godkjent av Den Norske Veterinærforening. Butikken
Hos PetVett vil dyrets diett ofte være et viktig element i behandling av sykdom. Riktig fôr er derfor et viktig kriterium for dyrets helse.  I butikken vår finner du et bredt utvalg av kvalitetsfôr til hund og katt. For riktig dyrehold er også utstyr og medisinske preparater viktig. Vårt fagpersonale i butikken har lang erfaring og mye kunnskap om riktig utstyr for akkurat ditt dyr. Kom innom og ta en titt på utvalget, samtidig får du god veiledning og råd av våre erfarne dyrepleiere.Klinikkens kompetanse
Vi har lagt spesiell fokus på fagutdannelse innen kirurgi. Vår dyktige veterinær Dorthe Hansen har i 5 år deltatt i den engelske spesialiseringsordningen for kirurger. Som kirurg nyter Dorthe stor respekt for sin faglige kompetanse innen faget. Hun mottar en rekke henvisninger fra andre klinikker og deltar i PetVett's sentrale kirurgi team. Dorthe har NKK-dispensasjon for å skrive patella-attester. Veterinær Tor Kvinge har spesialkompetanse på ultralyd, endoskopi og hjerteutredninger, og tilfører med dette klinikkens tyngde innen indremedisin. Det utføres også røntgenundersøkelser, tannbehandlinger, blodoverføring og selvfølgelig polikliniske undersøkelser og behandlinger.

Veterinær Katrin Zimmermann har lang erfaring med fugl, kaniner og gnagere, og får ofte henvisninger fra klinikker utenfor kjeden. Dette er en pasientgruppe som ofte blir stemoderlig behandlet av veterinærer, siden den norske veterinærutdannelsen ikke inneholder stort om disse artene. De veterinærer som er spesielt interesserte må selv ta videreutdanning og kurs innen feltet. I Bergen er vi stolte av å ha en slik veterinær!


PetVett Bergen og Dyrebeskyttelsen Bergen

PetVett Bergen har gjennom mange år hatt et godt og nært samarbeid med Dyrebeskyttelsen i Bergen. Dette er et samarbeid som vi hos PetVett er stolte av, og vi er glade for å få være med å hjelpe Dyrebeskyttelsen i deres arbeide. Dyrebeskyttelsen Bergen, som har eksistert siden 1862, utfører et fantastisk stykke frivillighetsarbeid som hvert år kommer mange dyr til gode, og som vi synes er helt i tråd med vårt eget verdigrunnlag. Hos PetVett oppfordrer vi derfor alle dyreelskere til å støtte gode saker som for eksempel Dyrebeskyttelsen Bergen.

Les mer om Dyrebeskyttelsen Bergen


PetVett Bergen

Eidsvågbakken 1
5105 Eidsvåg i Åsane
Tlf: 55 53 52 20
E-mail: bergen@petvett.no


Åpningstider
Mandag - Fredag: 8 - 19
Lørdag stengt


Vaktnummer
utenfor stengetid
820 90 060

Timebestilling
Bestill time
 

 
Dyreklinikk godkjent av Den Norske Veterinærforening
 

Her utfører vi:

Avansert kirurgi (ortopedi og generell kirurgi)
Øyelysinger
Halthetsutredninger
Ultralyd
Endoskopi
Digital billedbehandling
Generell poliklinisk undersøkelse
Tannbehandling
IRAP Behandling av ledd

Ansatte ved klinikken

Tor Kvinge
Katrin Zimmermann
Dorthe Hansen
Hilde Røssland
Elisabeth Aase Johannesen
Christina Knudsen
Birgitte Grann Greve
Catherine Cannon
Malene Johnsen
Ragnhild Grønstad
Tina Vevletveit
Maria Pilheden
May-Britt Nygård
Nathalie Johannessen
Helene Møldrup
Renate Sundal
Eva Kaland
Benedicte Rolland