PETVETT BYGDØY

Beliggende midt på Bygdøy betjener denne PetVett-klinikken i første rekke dyreeiere på Bygdøy og Frogner. Men hit kommer også mange fra Majorstuen og andre bynære strøk. Fordelen er at klinikken ligger innenfor bomringen og har gode parkeringsmuligheter. Kommer du med buss, er stoppestedet rett utenfor. Her finner du lokal service og faglig kompetanse på sitt beste.Klinikken
Klinikken ble kjøpt i 2007 og hadde sin egentlige oppstart som PetVett-klinikk i 2008 etter omfattende ombygging. PetVett Bygdøy er en dyreklinikk med bred poliklinisk erfaring innen smådyr. Det er en liten klinikk, men det utføres likevel det meste innen polikliniske undersøkelser og enkel kirurgi. Klinikken har godt tannutstyr og røntgenapparat. Nettopp klinikkens størrelse er en stor fordel for engstelige hunder og katter. Vi får stadig tilbakemeldinger om at i de rolige omgivelsene på klinikken på Bygdøy er det mange stressede hunder og katter som blir roligere og får et bedre besøk hos veterinæren enn de ville fått på en større klinikk med for eksempel flere dyr på venterommet og i oppstallingsavdelingen. Væterinærer fra klinikken gjør dessuten hjemmebesøk i nærområdet ved ønske om dette. Se egen lenke for mer informasjon.


Butikken

PetVett Bygdøy fører fôr fra Eukanuba og har dessuten et tilpasset utvalg av utstyr og helseprodukter. Vi gir råd og veiledning og kan levere det meste av det fôret du trenger. Har vi ikke det du ønsker på lager, kan det raskt bestilles. Kom innom og fortell oss om ditt behov.


Klinikkens kompetanse
Som ved alle PetVett-klinikker er det vektlagt service og kompetanse. Ved denne klinikken finner dere veterinærer og dyrpleiere med lang erfaring og øye for den gode service.
 Klinikken utfører det meste av poliklinisk arbeide og har også operasjonsrom for generelle inngrep. Ved behov for større utredninger og operasjoner henviser vi til videre til behandling ved PV Dyresykehus eller PetVett Ekeberg.
 

Hjemmebesøk
I flere situasjoner kan det føles tryggere og mer behagelig for både eier og dyr at undersøkelse og behandling utføres i vante omgivelser. Noen dyr er spesielt stresset i klinikksituasjon, og et hjemmebesøk vil gjøre opplevelsen bedre både for kjæledyr og eier. Det kan også være snakk om et eldre eller sykt dyr som skal sovne inn for siste gang. Mange vil foretrekke at dette skjer hjemme, der dyret er trygt og rolig, kanskje ute i hagen eller i favorittstolen i stuen. Ring oss gjerne for avtale.
 

PetVett Bygdøy

Fredriksborgveien 20B
0286 Oslo
Tlf: 815 70 005
Fax: 22 55 90 48
E-mail: bygdoy@anicura.no

Åpningstider
OBS! Stengt uke 30 & 31
Mandag - Torsdag: 10 - 18
Fredag: 10 - 16
Lørdag stengt

Timebestilling
Bestill time
 

Her utfører vi:

Generell Kirurgi
Røntgenundersøkelser
Generell poliklinisk undersøkelse
Tannbehandling
Hjemmebesøk

 

Ansatte ved klinikken

Maria Relling Tysnes
Barbro Forbrigd
Kari-Anne Westeng
Maria Gangstø