PETVETT EKEBERG

PetVett Ekeberg kan med rette kalles dyreklinikk og butikk, idet butikken er storleverandør av fôr og utstyr til mange dyreeiere i området.

Gjennom året har vi flere spennende kampanjer der vi med fokus på for eksempel slanking og tannhelse gir rabatter på diverse fôr og utstyr. Følg med på våre websider for mer informasjon om den enkelte kampanje.


Klinikken
Klinikken var den første i PetVett-kjeden, og tre konsultasjonsrom, to operasjonsstuer, eget tannrom, røntgenrom, samt separat oppstalling for hund og katt er noe av det PetVett Ekeberg kan by på. Her arbeider det mange dyktige veterinærer og dyrepleiere, flere av disse med omfattende videreutdannelse innen forskjellige medisinske og kirurgiske grener. Klinikken på Ekeberg er godkjent av Den Norske Veterinærforening.


Butikken

I den store butikken vegg i vegg vil du finne alt det utstyr og fôr som er nødvendig til hold av ditt dyr. I tillegg føres en rekke behandlingsprodukter som foreskrives gjennom klinikken. Butikken fører fullt produktspekter av fôr fra Eukanuba og Hill’s.

 Hos PetVett vil dyrets diett ofte være et viktig element i behandling av sykdom. Riktig fôr er derfor et viktig kriterium for dyrets helse.

Vårt fagpersonale i butikken har lang erfaring og mye kunnskap om ernæring og riktig utstyr for akkurat ditt dyr. I butikken på Ekeberg vil du finne et godt utvalg av det utstyr som trengs for hold av hund. Trenger du en shampo, tilskudd av omega3, nytt bur, eller seng, klatrestativ til katten eller en god potesalve? Kom innom butikken og la oss hjelpe deg å finne det du trenger!


Klinikkens kompetanse

PetVett Ekeberg har et svært bredt faglig tilbud som omfatter spesialkompetanse på indremedisin, kirurgi, øyeskader og -sykdommer, samt tenner og tannbehandling. Vi har stor stab av veterinærer og dyrepleiere som gjør sitt beste for å behandle de dyrene som kommer inn og trenger behandling.

PetVett Ekeberg

Ekebergveien 175
1177 Oslo
Tlf: 815 70 005
Fax: 22 29 90 47
E-mail: ekeberg@petvett.no

Åpningstider
Mandag - Fredag: 8 - 19
(Telefontid fra 08.30)
Butikken 9-19

Lørdag: 10 - 14 (butikken til 16)

Timebestilling
Bestill timeDyreklinikk godkjent av Den Norske Veterinærforening


Her utfører vi:

Kirurgi
Øyelysinger
Tannbehandling, rotfylling, tanntrekk
Halthetsutredninger
Ultralyd
Digital billedbehandling
Generell poliklinisk undersøkelse

 
 Ansatte ved klinikken

Birgitte Grann Greve
Hanne Herstad
Magrethe Hovden
Hannah Harjén
Kari Anne Westeng
Siri Ramstad
Ragnhild Marie Ødegård
Stine Kristensen
Ida Moen
Karianne Aarmo
Thale Svenneby
Silje Smestad