PETVETT GRÜNERLØKKA

PetVett Grünerløkka ligger sentralt plassert ved Sofienbergparken og er et yndet utfartssted for alle dyr som beveger seg i parken. Du når oss lett med trikk eller buss, og det er gratis gateparkering i gatene rundt klinikken.

 
Klinikken
Klinikken ble bygget fra grunnen av i 2008, og har allerede blitt et travelt knutepunkt for mange dyreiere i området. Den er moderne og lyst innredet med to undersøkelsesrom, tannrom, operasjonssal, røntgenrom og oppstalling for dyr som trenger å være hos oss en hel dag. Her er du hjertelig velkommen med dyret ditt for helsesjekk eller behandling, eller kanskje dere bare trenger en ny sekk med fôr?

Velkommen til oss - vi håper du vil være fornøyd med den service vi yter for deg og ditt dyr!Butikken

Fôr, fôrtilskudd, medisinske shampoer og hudpleieartikler inngår ofte som et sentralt element ved behandling av dyrene.
Hos oss vil du finne det fôret som er nødvendig og de helseprodukter vi trenger i behandlingen av ditt dyr. Har vi ikke akkurat det fôret som trengs til ditt dyr, kan vi bestille dette.
I vår klinikk foregår salget fra venteværelset. Det er her vi har registrering og mottak av pasienter.Klinikkens kompetanse
Med hovedfokus på indremedisinske utredninger og kreftbehandling, er PetVett Grünerløkka godt utstyrt med blant annet røntgen, ultralyd og muligheter for avansert laboratoriediagnostikk. I tillegg tilbys et bredt spekter av det meste innen polikliniske tjenester, tannbehandling og kirurgiske inngrep. Ortopediske operasjoner blir i hovedsak henvist til PV Dyresykehus i Uelandsgate 85. Vi på Grünerløkka har lang og bred erfaring fra inn- og utland, og streber mot å anbefale det beste behandlingsopplegget for våre pasienter.

PetVett Grünerløkka

Sofienberggata 13
0551 Oslo
Tlf: 815 70 005
Fax: 22 35 77 03
E-mail: grunerlokka@petvett.no

Åpningstider
Mandag - torsdag: 08 - 18
Fredag 08 -16


Timebestilling
Bestill time
 

Her utfører vi:

Generell Kirurgi
Røntgenundersøkelser
Generell poliklinisk undersøkelse
Tannbehandling
Ultralyd

Ansatte ved klinikken

Nina Kristensen
Line Flamme
Helene Johansen
Ann-Helen Axelsson