PETVETT MAJORSTUEN

PetVett Majorstuen er det nyeste skuddet på PetVett-treet, og vi ønsker å bli det naturlige valg for dyreeiere i Oslo sentrum. Klinikken tilbyr alt innen polikliniske behandlinger, og har særlig ekspertise på tannbehandling og tann-kirurgi.


Klinikken
Med lokaler som er bygget sommeren 2011, er dette en flott og lys klinikk som foruten vanlige polikliniske tjenester kan tilby sterk spesialkompetanse på tannbehandling, samt et bredt utvalg av kirurgiske inngrep. Klinikken ligger sentralt plassert i Oslo, lett tilgjengelig med både trikk og buss, og kommer du i bil finnes det plass for avlevering og henting av dyr på utsiden. Ellers er det gateparkering i området rundt klinikken.


Butikken

Fra vår butikkavdeling selges utvalgt utstyr til hold av hund og katt, og du vil kunne finne det fôr som er best egnet til akkurat ditt dyr. Hos PetVett vil dyrets diett ofte være et viktig element i behandling av sykdom. Riktig fôr er derfor et viktig kriterium for dyrets helse. I butikken vår finner du kvalitetsfôr til hund og katt.
 For riktig dyrehold er også utstyr og medisinske preparater viktig. Vårt fagpersonale i butikken har lang erfaring og mye kunnskap om riktig utstyr for akkurat ditt dyr. Kom innom og ta en titt på utvalget, samtidig får du god veiledning og råd av våre erfarne dyrepleiere.

Gjennom året har vi flere spennende kampanjer der vi med fokus på for eksempel slanking og tannhelse gir rabatter på diverse fôr og utstyr. Følg med på våre websider for mer informasjon om den enkelte kampanje.


Klinikkens kompetanse

Vi har lagt spesiell fokus på fagutdannelse innen tannbehandling. Vår dyktige veterinær Linda Moore Carlsen har lang etterutdanning innen tannkirurgi og tannlidelser for hund og katt. Hun behandler også kaniner og gnagere. Veterinær Barbro Forbrigd har lang og bred erfaring innen smådyrpraksis.

PetVett Majorstuen

Rosenborggaten 8,
0356 Oslo
Tlf: 815 70 005
Fax: 22604629
E-mail: majorstuen@petvett.no

Åpningstider
Mandag og onsdag 10-18
Tirsdag og torsdag 09-16
Fredag 12-16
Lørdag stengt

Timebestilling

Bestill time

Her utfører vi:

Generell kirurgi
Avansert tannbehandling
Røntgenundersøkelser
Generell poliklinisk undersøkelse
   

Ansatte ved klinikken

Linda Moore Carlsen
Barbro Forbrigd
Caroline Holtet
Victoria Holter