PETVETT SANDVIKA

PetVett Sandvika ligger sentralt plassert og inngår i lokalene kalt Dyrenes Storsenter. Her vil du også finne PetVett Rehab, Nordby's Hundesenter og hundefrisøren Hugo som driver DogPro hundefrisør. PetVett Sandvika har vært en del av PetVett-kjeden siden 2004, og samarbeider nært med avdelingene i Oslo. Dyktige veterinærer med høy kompetanse innen kiropraktikk, akupunktur, tenner, øyenlidelser, kirurgi, kaniner, gnagere og eksotiske dyr arbeider på Sandvika for å få ditt dyr på bedringens veg.


Klinikken

Klinikken i Sandvika er en stor og moderne klinikk med et bredt behandlingstilbud.
Hos PetVett i Sandvika finner du egen kiropraktiker og akupunktør for dyr, du finner øyelyser og kirurg, og både veterinær og dyrepleier med fordypning innen tannhelse og -kirurgi. I tillegg har vi egen veterinær med svært høy kompetanse innen fugl, gnager, kanin og eksotiske dyr. Klinikken har blant annet moderne digitalt røntgen, ultralyd, digitalt tannrøntgen, operasjonssal og eget laboratorium. Klinikken på Sandvika er godkjent av Den Norske Veterinærforening, og er med i vaktsamarbeidet i Asker og Bærum. Her får du hjelp utenfor klinikkens åpningstid, på telefonnummer 820 95 820.
 

PetVett Rehabilitering

Ved PetVett i Sandvika finner du PetVett Rehab. Her arbeider flere dyktige hundefysioterapeuter og hundemassører som har årelang erfaring i rehabilitering av dyr etter skader og operasjoner. Et stort og oppvarmet innendørs svømmebasseng og en vanntredemølle er blant de viktigste hjelpemidlene i rehabiliteringen.


Butikken

Vi har erfart at våre kunder ofte trenger mer enn det vi har kunnet tilby i butikken. Derfor er vårt butikklokale nå utvidet! Fra venterommet er det kort vei inn til butikken, som frister med det meste et dyr kan begjære.
Butikken rommer nå et stort utvalg av utstyr og hjelpemidler til hund, katt, kanin og gnager. Vi har en bred produktserie fra de største fôrprodusentene, Hill’s, Eukanuba og Royal Canine. Du finner og en rekke fôrtilskudd og godbiter til både hund og katt.

Trenger Fido ny seng eller halsbånd? Eller kanskje Kitty har ødelagt sofaen og ønsker seg et klorebrett? Kom innom og ta en titt på utvalget, samtidig får du god veiledning og råd av våre erfarne dyrepleiere.


Klinikkens kompetanske

PetVett i Sandvika tilbyr et svært bredt diagnostiserings- og behandlingstilbud. Du vil treffe flinke og service-innstilte veterinærer og dyrepleiere som alltid er parate til å gi deg god hjelp. Mange andre klinikker, både innenfor og utenfor PetVett-kjeden henviser sine pasienter hit for akupunktur og kiropraktikk, og vår dyktige veterinærkiropraktor og -akupunktør Cecilie Askvig har fått mangt et takknemlig slikk på nesen fra hunder og katter som har blitt kvitt sine plager. Vi er også stolte av å ha med oss veterinær Kari Lutro. Hun er blant landets fremste veterinærer innen sitt fagfelt, fugler, gnagere og eksotiske dyr!  

PetVett Sandvika

Industriveien 2
1332 Sandvika
Tlf: 815 70 005
Fax: 400 12 801
E-mail: sandvika@petvett.no

Åpningstider
Mandag - Fredag: 9 - 19
Lørdag: 10 - 14

Timebestilling
Bestill timeDyreklinikk godkjent av Den Norske Veterinærforening

Her utfører vi:

Kirurgi
Øyelysinger
Kiropraktikk
Akupunktur
Halthetsutredninger
Ultralyd
Digitale røntgenundersøkelser
Generell poliklinisk undersøkelse
Tannbehandling
Rehabilitering med treningssenter
Behandling av fugl, kanin, ilder, reptiler og eksotiske dyr
Hundeklipping

Hundefrisør
Ved PetVett Sandvika tilbys det hundefrisør etter timebestilling.
Klikk her om du ønsker å bestille time
 

Ansatte ved klinikken

Cecilie T. Ruud Askvig
Birgitte Grann Greve
Kari Lutro
Ingvild Blaker
Christine Grøndahl
Caroline Holtet
Julie Østbye Larsen
Hanne Svendsen Herheim
Elisabeth Ellingsgård
Greta Oldfield