OM OSS

PetVett er en del av Djursjukhusgruppen
Djursjukhusgruppen er Nordens ledende gruppering innen kvalifisert veterinærmedisin og dyrepleie for hund, katt og andre selskapsdyr. Flere av Nordens mest velrenommerte dyresykehus og –klinikker inngår i gruppen, samt klinikker med høy spesialkompetanse og moderne, avansert utrustning. 

Gruppen har et komplett tilbud av medisinske og kirurgiske tjenester, samt spesialiserte behandlinger gjennom hele dyrets livsløp. Dette omfatter alt fra forebyggende medisin og poliklinikk til avansert diagnostikk, intensivpleie og kirurgiske inngrep. Vi tilbyr også rehabilitering, fysioterapi og kostholdsrådgivning.

Gjennom satsinger på videreutdanning, spesialisering og forskning ønsker Djursjukhusgruppen for å ligge i forkant av den veterinærmedisinske utviklingen. Gruppens dyresykehus fungerer som henvisnings- og utdanningsinstanser for andre dyreklinikker over hele Norden. 

Les mer om Djursjukhusgruppen her - www.djursjukhusgruppen.se
 


Veterinærer

Veterinærene som arbeider ved våre klinikker har solid utdannelse fra Veterinærhøgskoler i Norge eller i utlandet. Flere av våre veterinærer har dessuten valgt spesialisering innen ulike områder: allmennmedisin, kirurgi, øye, indremedisin, hud, tenner, kiropraktikk eller akupunktur. Veterinærer med spesialkompetanse er tilgjengelige ved alle PetVett-klinikker. Dersom den kompetansen som er nødvendig for behandling av ditt dyr ikke finnes ved den lokale klinikk du besøker, vil pasienten normalt bli overført til en annen PetVett-klinikk for videre behandling.

Dyrepleiere
Det benyttes kun høyskoleutdannede dyrepleiere ved våre klinikker. Utdannelsen skjer enten som 2-årig studium i Norge eller som 3-årig i Danmark. Hvert år er det også flere veterinærstudenter og dyrepleierstudenter som hospiterer eller har deltidsarbeid ved våre klinikker utenom studiet.

Ønsker du å søke praksisplass eller jobb ved en av våre klinikker? Send søknad på e-post til den klinikken du ønsker å tjenestegjøre ved, og adresser søknad til klinikksjef.  

Hundemassør/fysioterapi
PetVett Rehab tilbyr fysioterapi, hundemassasje og behandling/trening i vanntredemølle som utføres av utdannede hundefysioterapeuter og hundemassører. Massasje og opptrening i vanntredemølle er verdifull behandling etter operasjoner eller for dyr med stive muskler. Tredemøllen kan også brukes for dyr som skal ned i vekt!
Les mer om rehabilitering.

Ernæringsrådgivere

En stor del av hverdagen for våre butikkansatte er å veilede kunder i spørsmål rundt ernæring. Ofte er fôret en viktig del av behandlingen av et sykt dyr, og utvalget av produkter er derfor stort. For å sikre best mulig rådgivning, skal alle som jobber i våre butikker ha gjennomgått en kostrådsskole.

Hudspesialist
Veterinær og hudspesialist Babette Baddaky Taugbøl inngår i teamet ved PetVett Dyresykehus.
Les mer om hudsykdommer

Øyespesialist og øyelyser
Birgitte Grann Greve, erfaren øyelyser og øyekirurg treffer du hos PetVett.
Les mer om øyesykdommer
Her kan du lese om Øyelysing

Fugl, kanin, gnager, reptiler og ilder
Norges beste veterinær innen eksotiske dyr og fugler, Kari O Lutro, har sitt virke ved PetVett Sandvika
Les mer om Kari

Kiropraktikk og akupunktur
Veterinær Cecilie T. Ruud Askvig ved PetVett Sandvika er også kiropraktor og akupunktør for dyr.
Her kan du lese om akupunktur
Her kan du lese om kiropraktikk

Hundefrisør
PetVett Sandvika ligger i Dyrenes Storsenter, som også huser hundefrisøren Hugo. Timebestilling gjøres via PetVett Sandvika.
Klikk herunder om du ønsker å bestille time:
SandvikaLurer du på noe? Ta gjerne kontakt!
Kontakt