Jobb hos Pet Vett

Jobbe i PetVett

 
PetVett Sandvika søker dyktig dyrepleier til et års vikariat.

Til PetVett Sandvika søker vi en dyrepleier med erfaring med både anestesi og tannpleie, som er vant med å jobbe både i team og selvstendig, og som trives med en travel hverdag. Kundeservice står også i fokus hos PetVett, og du bør være opptatt av dette i tillegg til at du ønsker å yte den beste hjelp for dyret. Vi søker en dyktig medarbeider som er faglig sulten og som har gode sosiale evner. PetVett Sandvika er en middels stor klinikk med vekt på kirurgi, tenner, indremedisin, eksotiske pasienter, kiropraktikk og akupunktur. Vi har et godt og hektisk arbeidsmiljø, og både jobber og ler mye. Vikariatet  er for et år, 100%, med tiltredelse rundt 20. august.

For spørsmål rundt stillingene kan du ringe Cecilie Askvig på klinikkens nummer, 81570005 (tastetrykk 4), eller sende en e-post på cecilie.askvig@petvett.no

Søknadsfrist til stillingen er 20. mars. Søknad med CV, attester og referanser sendes til cecilie.askvig@petvett.noPetVett Dyresykehus søker dyktig dyrepleier til ekstrajobb


Til PetVett Dyresykehus søker vi en dyrepleier som helst har erfaring med både anestesi og akuttmedisin, som ønsker å jobbe ekstravakter. Vårt nåværende behov er hovedsakelig på kvelds- og helgetid, men det kan også være snakk om dagvakter.

Hos PetVett Dyresykehus vil du komme til å jobbe parallelt med svært dyktige dyrepleiere og veterinærer, og det vil være store muligheter for faglig utvikling. PetVett Dyresykehus er en stor klinikk med vekt på kirurgi, indremedisin, oftalmologi og akuttmedisin. Vi har et godt og hektisk arbeidsmiljø, og både jobber og ler mye. Tiltredelse snarest.

For spørsmål rundt stillingen kan du ringe Sasja Rygg på 90945130, eller sende en e-post på sasja@petvett.no

Søknadsfrist til stillingen er 01. april. Søknad med CV, attester og referanser sendes til sasja@petvett.no

Besøk oss gjerne på Facebook.